AICA reis naar de Biennale van Venetie

Nog ruim twee maanden en dan opent de 55ste editie van de Biennale van Venetie. De kunstenaars, curatoren en thema's zijn inmiddels bekend gemaakt en zullen straks in Venetie zonder twijfel weer verbazen en verrassen. Curator Lorenzo Benedetti zal in het Nederlandse Rietveldpaviljoen Mark Manders presenteren. Negen landen nemen in 2013 voor de eerste keer deel aan de biennale (de Bahamas, Bahrein, Ivoorkust, Kosovo, Koeweit, de Maldiven, Nigeria, Paraguay en Vaticaanstad) en voor het eerst in de geschiedenis ruilen twee landen van paviljoen: Frankrijk en Duitsland.

AICA biedt u tussen 12 en 17 juni een reis naar de Biennale van Venetie aan. U reist met De Gouden Engel, de organisator die in 2012 de AICA-reis naar dOCUMENTA(13) verzorgde, met het vliegtuig naar Venetie. Daar verblijft u in een hotel in de wijk Dorsoduro, geleden nabij de Accademia. Voor AICA-leden geldt voor deze reis een gereduceerd tarief van 890 euro, en indien u zich voor half april aanmeldt 790 euro. Dit bedrag is inclusief retourvlucht, hotelverblijf (vijf nachten) en transfer tussen vliegveld en hotel per boot.

AICA-leden hebben alle benodigde informatie over deze reis inmiddels in hun e-mail ontvangen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Gerard Kemna van De Gouden Engel:kemna@goudenengel.nl

Geef een reactie