28 maart AICA Voorjaarsborrel

Andy Warhol, After the party, 1979, colour screenprint.

In 2012 is AICA Nederland verrijkt met een groot aantal nieuwe, veelal jonge leden. AICA is daardoor gegroeid van 135 naar 170 leden. Wij willen graag een kennismaking organiseren tussen deze nieuwe leden en de andere leden tijdens een voorjaarsborrel op donderdag 28 maart.

Tijdens deze borrel, georganiseerd in Castrum Peregrini, zouden we tevens met u van gedachten willen wisselen over nieuwe initiatieven die interessant kunnen zijn voor AICA. Waar is behoefte aan, waarin AICA nog niet voorziet maar wel een rol in zou kunnen spelen? Ideeen, vanzelfsprekend ook van nieuwe leden, zijn van harte welkom!

Een van de nieuwe initiatieven waar het bestuur aan denkt, is het organiseren van een reeks AICA lezingen. De eerste zou komend najaar kunnen plaatsvinden. Hiervoor zijn we op zoek naar vier leden die deze avond inhoudelijk vorm willen geven. Wellicht heeft u een goed idee voor een spreker, is er een prangend onderwerp of wilt u zelf iets delen met anderen, wat de kunstkritiek betreft. Meer informatie volgt binnenkort.

Datum: donderdag 28 maart, 17.00 – 19.00 uur

Plaats: Castrum Peregrini, Herengracht 401, Amsterdam

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het bestuur van AICA Nederland hoopt u allen te zien op 28 maart.