AICA Nederland zoekt per direct secretaris-bestuurslid

G150908-AICA-woordmerk-1eachte AICA leden,

Het bestuur van AICA Nederland zoekt per direct een secretaris-bestuurslid. Deze functie is vrijgekomen nu de huidige secretaris Niels van Maanen zijn secretaris functie inruilt voor gewoon bestuurslidmaatschap.

De secretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van de voortgang van AICA zaken, houdt contact met de AICA leden en het hoofdkantoor in Parijs. Eenmaal per jaar houdt de secretaris de ledenadministratie bij. Daarnaast werkt de secretaris samen met de voorzitter om de AICA organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Aan het secretariaat is bestuurslidmaatschap verbonden van deze vereniging van kunstcritici, die op dit moment 180 leden telt.

Eenmaal per jaar organiseert AICA Nederland de AICA Oorkonde toekenning. Daarnaast is de vereniging onder meer betrokken in de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek en de reeks uitgaven Kunstkritiek in Nederland 1885-2015 (nai010 uitgevers).

Geļnteresseerden kunnen zich melden bij Robert-Jan Muller (rjm1@xs4all.nl) of Anneke Oele (artoele@xs4all.nl).

Reageren kan tot en met 25 september j.l.

Het bestuur van AICA Nederland bestaat uit: Robert-Jan Muller (voorzitter), Anneke Oele (penningmeester), Niels van Maanen, Anna van Leeuwen en Arjan Reinders

Website redactie: Jule van Ravenzwaay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *